lørdag 28. mai 2011

Husmorpoeng

Dagene er travle. Veslefrøkna er nå et halvt år. Hun vil ha lek, kos og masse oppmerksomhet. Kjempegøy! Og det tar tid. Så da blir det bloggingen jeg velger bort. Eller dvs, jeg er innom. Sniker innom til dere. Legger en sjelden gang igjen et lite spor. Har også begynt på noen innlegg (og hvem vet, kanskje også dette bare blir en kladd?) Men nå har jeg valget mellom støvsugeren og en pause med mac`en. Så da var valget lett ;) For i dag er en slik dag jeg trenger litt pause. Når jeg da er innom tenkte jeg å skryte litt! For i dag har bedrevet med husmoraktivitet. og mere skal det bli!

For i dag har jeg bakt knekkebrød. Et googlesøk sendte meg rett inn på wenches kjøkken. Etter å ha "skummet gjennom" teksten kunne jeg konstantere at ingrediensene er i hus. Ingen stivpisking, heving, elting eller utforming. Bare bland smørja sammen og fordel det utover langpannene. Steketid: 1 time hvor jeg kan slappe av og fremdeles føle at jeg er et godt husmoremne! I god bloggerånd (jeg har det visst fremdeles i meg) ble det tatt bilder underveis og av det ferdige resulattet. Voilà:

Mye sundt samlet i en bolle.

Meget velsmakende knekkebrød!
Anbefales!!


Mens jeg enda er høy på egen suksess fortsetter jeg med husmoraktiviteter. (nei, ingen støvsuging) Nå skal det bakes sjokoladekake, settes foccacia deig og lages nachos. 
Men da er det slutt.

Ønsker dere en fabelaktig fin kveld :)

3 kommentarer:

 1. Imponert over at du hadde alle ingridiensene i hus! Det er som oftest der det stopper opp for min del. Knallgodt med heimelaga knekkebrød, og lett å lage, men det kreves ingridienser som eg vanligvis ikkje har i hus...
  Fekk du til foccacia? Trenger gode tips. Eg får det aldri til..

  SvarSlett
 2. Foccaciaen gikk ikke like glatt nei.. så ikke mye å komme med der. Skal lage til selskap til helgen og satser da på at det går litt bedre :)

  SvarSlett
 3. Kjenner til det der med at tiden ikke strekker til alt ja, men jøss så vi koser oss med prinsessene våre :) Elsker denne tiden her, når hun kommuniserer, leker, ler, utforsker og vokser!

  Knekkebrød lages det hver uke her i heimen, kjempe godt :)

  *kos dere*

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...