torsdag 16. juni 2011

Ventetiden er over

15.06.11 Her i huset skjer det mye for tiden. Og det meste er bare fine ting. Mye av det kunne også vært supre bloggbare tema. Ofte tar jeg til og med bilder som jeg tenker skal ut i blogglandia. Men det blir med tanken.  For frøknene blir litt sliten av alt som skjer. Og da blir (for tiden) denne bloggingen nedprioritert. Dvs, jeg er jo innom å kikker på dere. Innimellom legger jeg også igjen et spor. Men som oftest så haster jeg bare uforskammet videre. Men i dag fant jeg ut at det var på tide å komme med statusmelding ang vår fine frk Foxy. For hun er kommet i lykkelige omstendigheter, som det heter på fint. Eller hun er smelt på tjukken, som også kan sies. Og nå er hun dagsventende. For for vel 2 mnd siden sendte jeg henne ut på date med sin utkårede Romeo (jepp, han heter faktisk det). Og jaggu med endte det ikke med graviditet. Tøsen. På frøknas ultralyd kunne de konstantere at her må det være minst tre små valpelusker i magen... Ikke noe detaljer om kjønn. Men oj, hvor spennende.

Et gammelt bilde av en slank Foxy.
16.06.11. God og rund frøken.
Snedig sensurering av oppdretter med  fin-fin effekt på Iphoto.



I dag sendte jeg henne til oppdretter. Ja, for hun skal ta seg av fødsel, barseltid og å sende de søte, små, håpefulle ut i hverden. Hjemme sitter jeg å håver inn penger. En kynisk verden.

Ja, så nå venter jeg da. På beskjed om  at fødselen starter, og at jeg skal få komme på besøk. En ting er nå sikkert at her i huset er det stille. (spesielt når det ringer på døren).


Den flinke frøken foxy med fem fine.


16.06.11 Og jeg trengte ikke vente lenge. For i natt kom det tikkende inn en sms om at ting var på gang. Førstemann kom 16.40. En nydelig liten jente. Deretter kom de som perler på en snor. Hele 5 stk! Først tre jenter og deretter 2 gutter. Og jeg fikk være med! De var det nusseligste jeg noen gang har sett. Hjertet smeltet helt! og jeg er så utrolig stolt av den flinke frøken Foxy. Den superstolte mormoren (????!) legger selvfølgelig ut en aldri så liten bildekavalkade av de søte små:

To søte småfrøkner :)


merk. Rosa neglelakk 

Superstolt mormor (nei, SISTE gang jeg kaller meg selv det!)

nurkeliten!!!

awwwwh!

...to be continued

4 kommentarer:

 1. Ojojoj!! Så kjempespennende!! Dette vil jeg høre mer om. Har veldig lyst å sende Bella på en date med en Romeo også. Vil gjerne ha valper i huset. Men siden Bella er blandings (Nei, nei, nei- designhund! NÅ må jeg lære det!) så er jeg litt usikker på om det går greit å skaffe nye hjem til valpene også.

  Kjenner at jeg blir redd for å se flere bilder av dine, ja, jeg sier det; "barnebarn".... kanskje jeg ikke kan motstå dem og tilslutt ender opp med å spørre om å få kjøpe en av deg!!?

  Ha fine dager!

  SvarSlett
 2. Hehe, søte små valpene, de er koselig når de er små, men gruer meg til de blir leveringsklare, da er de full i fanteskap ;) Btw, eg har noen bilder fra ca kl 01 i natt da minstemann fikk enerett på mor og når han sov i halsgropen hennes hvis du vil ha dem :)

  SvarSlett
 3. Eple: Anbefales virkelig. Nå er det sann at både valper og Foxy er sendt til oppdretter for å få unnagjort barsel. Hadde de bodd her hos oss er jeg redd for at vi aldri hadde klart å selge de søte små...

  Karoline: Ja takk :) Saumfarer alt av bilder av frøkna med de søte små.

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye som mormor! Flotte valper!! Stilig mamma'en også, smeltet litt der.

  Takk for besøket og kommentar hos meg, alltid hyggelig med nye bekjentskaper.

  Ha en strålende helg.

  ~elin~

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...