fredag 7. oktober 2011

jeg liker gratis ting!En ting jeg virkelig liker er å få ting gratis! Samme hva i grunn! Så lenge det er gratis tar jeg i mot med åpne armer. Mer eller mindre brukende tuppervare-gjestegaver, reklame av alt slags... velkomstgaver i bokklubber, bladabonnement med fabelaktige tilbud..  Jeg sliter fremdeles med etterdønningene av reklame etter å ha mottat diverse ting gratis til den nyfødte... Og en av de tingene jeg har gjort for å få enda mer gratis er å bli buzzador. (Noe jeg kan se her i blogglandia at jeg ikke er alene om..) Men etter lenge uten å motta en ting ble jeg overlykkelig over å bli tildelt et oppdrag for deres kunde Vanish. Og alle som har små barn i hus vet at flekkfjerningsprodukter er et must! Og jeg har nå alltid stolt på rosa og kjøpt vanish. Nå fikk jeg en hel eske som jeg skal prøve å feile med, dele ut til andre gratis-glade mennesker så vi sammen kan velte oss i rosa flekkfri glede! (på en rosa sky?) 


O lykke! 


Første utfording var at jeg i flere uker var uten vaskemaskin og dermed ikke fikk brukt noe av denne gratis overflod av rosa.  Svigermor som tålmodig tok i mot ene kurven etter den andre fylt til randen av flekkete tøy fikk på uvisst vis bort alle flekkene. (Om det var Vanish Oxy gel som gjorde susen kan jeg ikke svare på. Nå når jeg har begynt å vaske mine egne klær igjen kan jeg endelig ta opp kampen mot egne flekker. En tur innom buzzador.com  for å rapportere om min buzzing (?) viser at kampanjen nærmer seg slutten! Og jeg som kun har delt ut en skarve pose og vasket 1 maskin!!! Der og da innser jeg alvoret! En forsømt buzzador-kampanje = niks mer gratis stuff! Så da er det bare å kjøre på. Familie og venner får gjøre seg klar til å motta rosa hjelpemiddel til oppgave  flekkfjerning av merket Vanish. Uskyldige bloggere, gjerne lokket inn av en overskrift som kanskje har hintet om at noe er gratis, får påtrengt overforbruk av rosa og reklame. Og jeg kan sende inn enda en lynrapport i dag så jeg kanskje kan motta mer gratis i fremtiden.... (Jeg trenger sårt en ny tlf dersom dere trenegr noen buzzere til slike produkter også...). 


1. Så om du som jeg, liker gratis ting: bli buzzador (og send meg gjerne en mail slik at jeg kan få invitere deg slik at jeg får poeng og dermed har mulighet til å motta enda flottere gratis "stuff" (eh.. ikke det at ikke vanish ikke er flott.. men som nevnt det med tlf...))
2. dersom du ikke har (slik som jeg) fått en eske fullt til randen av ulike varianter av flekkfjerneren vanish kan jeg jo i god reklamestil anbefale å kjøpe den.

Så var det høstferie!

Ha en fabelaktig fin en ;)

10 kommentarer:

 1. Jaaaa - jeg vil jeg vil :))))

  SvarSlett
 2. da fant jeg mailadressen din på facebook. Så nå er invitasjonen sendt og det kan komme gratis stæsj til deg også :) God helg, Karen :)

  SvarSlett
 3. Fader, denne rosa invasjonen skal jeg også teste og buzze. Det er bare det at vi kun har hatt én vanskelig flekk i det siste - og den fiksa ikke noen av de rosa.

  SvarSlett
 4. Hurra for gratis ting. Og hurra for høstferie!! Hva med en gratis reise?- DET hadde vært noe. Kan man få slikt gjennom Buzzadoropplegget? :)

  SvarSlett
 5. Jeg har også fått en eske full av Vanish - og i dag har jeg faktisk brukt litt:)

  SvarSlett
 6. Eple: Da hadde jeg virkelig stått på med buzzingen! God ferie til deg :)
  Pia: Kanskje du kan rapportere på buzzador at det er nevnt på nett.. Bra buzz det, lizzom ;)

  SvarSlett
 7. Jeg har "kun" fått en skarve pose Vanish, og brukte litt her en dag til noe (uvisst grunn) brunflekkete babytøy. Men jeg lurer sånn på om det ikke MÅ inneholde "farlige" stoffer? Jeg som lever med kun parfymefrie produkter til barna i huset, kan jeg da vaske klærne deres i dette? Jeg turde i hvert fall kun å ta det i forvaskkammeret og satset på at evt parfymer ble skylt av etterpå...

  SvarSlett
 8. Hm.. der har du et poeng! Ser at den ene typen er anbefalt av svariges astma og allergiforbund. Jeg skal maile deres norske kollegaer og høre hvorfor ikke de anbefaler dette :) (Jeg er en good buzzer)! ;)

  SvarSlett
 9. Hei igjen :-)
  Bare ett lite tips :

  Barneboden trekker Gavekort på 200,- kr
  Ny sjangse - Hver måned
  ALLE som har link til www.barneboden.no på bloggen sin er med i trekningen :-)
  Se mer info : http://barneboden.blogspot.com/
  eller på Facebook

  Vil du være med ?
  de har litt klær til dame også :-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...