fredag 30. september 2011

kast BHen, jenter

funnet på google


I morgen (01.10.11) er det siste sjangs til å levere inn din bh på askøy senteret. "Hvorfor i all verden skal jeg gjøre det?" spør du gjerne deg selv. Vel, Askøy senter har lovet å gi 10 000 til kreftforskning (brystkreft) dersom vi klarer å samle inn nok bher til å lage en bh-lenke som følger askøybroen fra øy til fastlandet... Wikepedia kan fortelle her at denne lenken da må minst være 1057 m, og en kjapp utregning etter å ha målt egne viser at man da kan trenger rundt 17 783 bher! Er endel det!! Så det er bare til å rote bakerst i undertøyskuffen og finne frem de som man en gang kjøpte for å glede, fremheve eller de som egentlig ikke passet, eller noen gang har passet.. Eller har blitt missfarget i vasken.. eller av en eller annen grunn ikke lengre er i bruk! Lever dem inn på senteret og der slår du 2 fluer i den mye omtalte "smekken". Undertøyskuffen er ryddet og du har støttet en god sak! Og da er det bare til å komme seg ut og nyte at sommeren faktisk ikke helt har forlatt oss..


#1 Advarsel! Utregningen var "kjapp og gale" og kan inneholde feil.

#2 Når du først er på øyen kan jeg anbefale å stikke innom barnebruktmarked på strusshamn skole.

3 kommentarer:

 1. Godt tiltak- men jeg har dessverre ikke hørt om dette før nå... Hm? Spørs om jeg klarer å karre meg ut på Askøy i løpet av dagen..? Bør vel prøve i hvertfall- så takk for tipset!

  Ellers har jeg full tiltro til utregningen din- finnes det an annen måte enn kjapp og gale når man skal drive med utregninger og matte? trokke det.. ;)

  Ha en superfin helg- digger å besøke deg her :)

  SvarSlett
 2. Senteret er stengt så den rakk jeg ikke, men barnebruktmarkedet var et hit :)

  SvarSlett
 3. Så bra tiltak da :) Håper de får det til... Barnebruktmarked er morro, håper det blir det her i år også!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...