fredag 4. februar 2011

Dag? 30?? eller 24? SKB

Selv å følge en så strukturert liste, numerert fra 1 - 30 kan være en utfordring. For her er jeg ute å kjøre. Etter egne beregninger er jeg ferdig i dag. Men jeg har visst rotet litt. For dag 24 mangler. Her lyder oppgaveteksten "hvad du end har lyst til".

..og det jeg har lyst til er å legge inn en link til gårsdagens innlegg hos romantisk retro. Hvor hun setter støtteforeningen for kreftsyke barn på dagsordnen. Her viser hun frem noen av de flotte produktene som kan kjøpes i deres nettbutikk

Barn og voksne som behandles for kreft er også avhengi av blodtilførsel. Derfor er det så viktig at vi melder oss som blodgivere. Dette er støtte vi alle har råd til å gi!

Dette er et tema vi alle har kjennskap til. Noen mer en andre. Jeg håper alle som leser dette, vil finne det i sitt hjerte, og gi den støtten de har mulighet til.

2 kommentarer:

  1. Nå har jeg og kjøpt meg den treningsvideoen du nevnte i forrige innlegg! Trenger noe annet enn zumba for å hode koken kjenner jeg :)

    God helg!

    SvarSlett
  2. så flott :) Har ikke klart å følge det helt opp.. Men tenker at i neste uke blir det lettere å trene hver dag. Det er jo bare 20 min om dagen! DEtte skal vi klare ;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...