fredag 25. februar 2011

Brevveksling med støtteforeningen for kreftsyke barn.

Etter å ha lest innslaget til Namaste ang kjøp i støtteforeningen for kreftsyke barn ser jeg vi er flere som har reagert på merkingen av poul pava koppene som selges i nettbutikken. Legger derfor inn mitt brev til skb og det svaret jeg fikk. 
Katrine Øvrebø Pedersen

 to skb
show details Feb 22 (3 days ago)
Hei :) 
Etter at min nevø fikk kreftdiagnosen i høst har det vært naturlig for meg å handle gaver mm. i deres nettbutikk. Jeg syntes utvalget er flott og er veldig fornøyd med produktene. Overraskelsen ble likevell stor da dere merket forrige innkjøp med hvor mye (lite) som gikk til støtteforeningen. Jeg kjøpte paul pava kopper til 122 kr stk og bare 14 kr ble i støtteforeningen. Det syntes jeg er for lite! Dette er ikke ment som klage. Kanskje mer som et tips: jeg hadde satt pris på at disse beløpene stod i nettbuttikken. Neste gave blir nok en kopp kjøpt på nille og en kvittering på 200 kr innbetalt til kreftforeningen!

Fortsett med det gode arbeidet dere gjør!


Med vennlig hilsen

Katrine Ø. Pedersen

Postleser SKB

 to Elisabethme
show details Feb 23 (2 days ago)
Hei!
Vi setter stor pris på at du er engasjert i kreftsaken og Støtteforeningen for Kreftsyke Barn, og ditt innspill.
Det er helt klart at så lenge vi har satt bort arbeidet med å drifte en nettbutikk – så vil noe av det dere betaler gå til administrasjon av denne. Når det gjelder Poul Pava produktene, blir dette litt annerledes enn det du fremstiller det som her. De 14,- kronene er ment i det henseendet når de produktene ble solgt i ”Til Bords” butikkene. Når de blir solgt gjennom vår nettbutikk går en langt større andel av summen direkte til vårt arbeid. Jeg ser at det burde kommet klarere frem – og skal gjøre noe med det.

Sånn avslutningsvis vil jeg skryte litt av Støtteforeningen for Kreftsyke Barn også J - utfordringene i å motta midler fra våre givere ligger i å kunne gjøre rede for hva pengene egentlig går til. Derfor er det viktig for SKB å være medlem av Innsamlingskontrollen og å være registrert i Innsamlingsregisteret.
Vår innsamlingsprosent for 2009 utga 95 % og av forbrukte midler gikk 88,5 % til formålet - det er vi stolte av (2010 summene er ikke helt klare enda).
Innsamlingsloven krever som vilkår for registrering at 65 % av innsamlede midler skal gå uavkortet til det oppgitte formålet. På www.innsamlingskontrollen.no kan du nå gå inn å få bekreftelse på at det du velger å gi til oss går til våre formål.


Takk for henvendelsen, vi setter pris på tilbakemeldinger!

Med vennlig hilsen
Irene Skaret Sørensen 
Støtteforeningen for Kreftsyke Barn

Tlf: 020 99
P Tenk på miljøet før du skriver ut denne mailen!

Så kan vi alle fortsette å handle der :)  

1 kommentar:

  1. Bra du engasjerer deg, fint vi fikk det oppklart.
    Koselig du slang deg med på giborten min. ☺

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...