torsdag 18. november 2010

den søte førjulstid

Her endrer situasjonen seg raskt. Vi har fått solgt leiligheten vår og vi er kjempeglade!! Dette medfører likevel to utfordringer:
1. kjøper ønsket rask overtagelse (om 3 uker - dvs nøkkel skal leveres inn dagen før termin).
2. Vi har ikke nytt hus.
En smule unødvendig og stressende situasjon å sette seg i på tampen av svangerskapet vil kanskje noen påstå? Vel, vi er helt enig! Men med en fantastisk familie løser alt seg. Svigermor rydder syrom og gjesterom til et midlertidig hjem, og mamma tar velvillig imot alle pakkenelikkene våre... Dette vil gå som en drøm!

Men med streng beskjed fra mannen. Til tross for flytting skal jeg gjøre alt som planlagt i mammapermen. Så listen skal følges - ikke noe stress. Til nå har dette fungert kjempefint. Jeg har fått handlet julegaver sammen med venninner og baket julekaker (litt tidlig) sammen med familie. Kafebesøk har det også blitt tid til... 

I dag har jeg bakt sirupsnipper/ sirupspikelasjer sammen med mamma, søster og en liten nevø. Kjempekoselig. Julestemningen kommer snikende :)

4 kommentarer:

 1. Grattis med hussalg =)

  kos å starte litt tidlig med juleforberedelser..da varer liksom julen liiiitt lenger ;)

  Synes og at lillemoren kan komme en dag etter termin...8 er en fin-fin dag å ha bursdag på ;)

  SvarSlett
 2. Åh, jeg gleder meg til å smake på julebaksten din, og heier på at du skal fortsette og bare kooose deg resten av tiden :)

  SvarSlett
 3. Anne Elisabeth: Jeg skal gjøre mitt beste.. :)

  Lilli: det er bare til å komme. Kanskje det er slik jeg kan lure folk til å hjelpe å flytte... invitere på julebakst og plutselig bærer du kartonger....?!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med hussalg!
  Ser ikke ut til at du lar deg stresse av at dere ikke har hus å flytte inn i, det er bra. Familie er en god ting, regner med det går fint til dere finner deres eget!
  klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...